[email protected] +389 76 790 380

INFUSER-STERISAFE-CLIMATIC Foundries

Во борба за чиста и здрава околина

Новини

Технологија, сервис и консултации

ДЕКОНТАМИНАЦИЈА НА ЦЕЛА СОБА

STERISAFE™-Pro е достапна, безконтактна метода за деконтаминација на соби од патогени материи: вируси, бактерии и габи. STERISAFE™-Pro извлекува чист кислород […]

Learn More

Технологијата STERISAFE™ ќе го има своето прво меѓународно појавување

ВО СЛИКАТА: MEDICA 14 – 17 НОЕМВРИ 2016 ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО ДАНСКИОТ ПАВИЛЈОН ХАЛА 16 / ШТАНД D41 […]

Learn More

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ STERISAFE™-Proе робот за деконтаминација и дезинфекција без допир Важноста на дезинфекцијата на површините […]

Learn More

INFUSER технологија и нејзина примена.

Дознајте за технологијата за стерилизација и нејзината примена.

Дознајте повеќе

Автоматизирана дезинфекција на простории

Фото-активен карбонски систем за прочистување на воздух

Партнери

Компании и институции што соработуваат со нас

Договорете консултација

Пишете ни порака или прашање