[email protected] +389 76 790 380

Технологија

ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ НА ГАБИТЕ – КВАСНИИ МУВЛИ

ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ НА ГАБИТЕ – КВАСНИ МУВЛИ STERISAFE-Pro покажува ефикасно убивање на габите. Компаниите се стремат постојано да додаваат вредност […]

Learn More

НОМИНИРАН ЗА БИЗНИС НАГРАДАТА НА КОПЕНХАГЕН ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД

INFUSER е номиниран за бизнис наградата на Градот Копенхаген (Københavns Kommune Erhvervspris 2017) втора година по ред. Минатата година, градската […]

Learn More

Технологијата STERISAFE™ ќе го има своето прво меѓународно појавување

ВО СЛИКАТА: MEDICA 14 – 17 НОЕМВРИ 2016 ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО ДАНСКИОТ ПАВИЛЈОН ХАЛА 16 / ШТАНД D41 […]

Learn More

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ STERISAFE™-Proе робот за деконтаминација и дезинфекција без допир Важноста на дезинфекцијата на површините […]

Learn More

АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦА

MEDICA- СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА МЕДИЦИНА 13 – 16 НОЕМВРИ 2017 ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА ПОСЕТЕТЕ НЕ: ХАЛА 16, ШТАНД D41 АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА […]

Learn More

STERISAFE™-PRO Робот за дезинфекција на цела соба

STERISAFE АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ЦИКЛУС ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СО ПОЛНА ДЛАБОЧИНА (FDDC) ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА НА НАУКАТА ЗАД ТЕХНОЛОГИЈАТА За време на […]

Learn More

ДЕКОНТАМИНАЦИЈА НА ЦЕЛА СОБА

STERISAFE™-Pro е достапна, безконтактна метода за деконтаминација на соби од патогени материи: вируси, бактерии и габи. STERISAFE™-Pro извлекува чист кислород […]

Learn More

СИСТЕМ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА NOXЗА СКЛАДОВИ НАТЕРМАЛНА ЕНЕРГИЈА

СИСТЕМ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА NOXЗА СКЛАДОВИ НАТЕРМАЛНА ЕНЕРГИЈА Систем соDeNOx-обновувањена соларни централи За да се избалансира неактивноста на една соларна […]

Learn More