[email protected] +389 76 790 380

Related articles

АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦА

MEDICA- СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА МЕДИЦИНА 13 – 16 НОЕМВРИ 2017 ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА ПОСЕТЕТЕ НЕ: ХАЛА 16, ШТАНД D41 АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА […]

Learn More

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ

РОБОТ ЗА ДЕКОНТАМИНАЦИЈА И ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦИ STERISAFE™-Proе робот за деконтаминација и дезинфекција без допир Важноста на дезинфекцијата на површините […]

Learn More

ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ НА ГАБИТЕ – КВАСНИИ МУВЛИ

ЦЕЛОСНО УНИШТУВАЊЕ НА ГАБИТЕ – КВАСНИ МУВЛИ STERISAFE-Pro покажува ефикасно убивање на габите. Компаниите се стремат постојано да додаваат вредност […]

Learn More