[email protected] +389 76 790 380

STERISAFE PRO во ЈЗУ Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

На наше огромно задоволство, ЈЗУ Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје го препозна потенцијалното влијание што STERISAFE PRO […]

Learn More

Toto Daily Bistro – стерилни во многу позитивна смисла!

Toto Daily Bistro – Модерно и опуштено бистро за сечиј вкус, лоцирано во срцето на Скопје! Кој и да ги […]

Learn More

The Gallery Cafe – Урбано, модерно, пријатно, чисто и безбедно!

Сметаме дека одвишок да пишуваме за беспрекорната услуга, пријатната атмосфера, љубезниот персонал и совршената целина на Тhe Gallery Cafe како […]

Learn More