[email protected] +389 76 790 380

АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦА

MEDICA- СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА МЕДИЦИНА
13 – 16 НОЕМВРИ 2017
ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА
ПОСЕТЕТЕ НЕ:
ХАЛА 16, ШТАНД D41
АВТОМАТИЗИРАНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО БОЛНИЦА – ПОСЕТЕТЕ НЕ НА СВЕТСКИОТ САЕМ MEDICA 2017

STERISAFETM-Proго означува напредокот на технологијата за болничка дезинфекција
Постојат околности кога понудата и побарувачката се сретнуваат на едно место. Medica е најголемиот саемски настан во светот наменет за медицинскиот сектор. Тој ги слави последните достигнувања во полето на здравствената нега.Минатата година, во рамки на светскиот саем Medica 2016, потенцијалните бизнис партнери, новинарите и посетителите топло го поздравија STERISAFE TM-Pro.

Овој ноември, тимот на STERISAFE TM ќе продолжи да ја развива свеста за новата технологија за дезинфекција: циклус за дезинфекција со полна длабочина (FDDC). FDDC има докажани резултати за ефикасност во лабораториска средина. Ова лето, една јавна болница во Германија и најголемата пекара со данско сопствеништво ја признаа технологијата.
INFUSER и Конфедерацијата на данската индустријаја продолжуваат заедничката ефективна работа.На светскиот саем Medica 2017, данскиот павилјон ќе биде домаќин на презентации за FDDC и STERISAFE TM-Pro во Хала 16/Штанд D41.

MEDICA – СВЕТСКИ ФОРУМ ЗА МЕДИЦИНА
Откријте како и зошто ја дефинираме иднината на автоматизираната дезинфекција на соба, во периодот од 13 ноември (понеделник) до 16 ноември (четврток) 2017 година, во Диселдорф, Германија.

Related articles

НОМИНИРАН ЗА БИЗНИС НАГРАДАТА НА КОПЕНХАГЕН ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД

INFUSER е номиниран за бизнис наградата на Градот Копенхаген (Københavns Kommune Erhvervspris 2017) втора година по ред. Минатата година, градската […]

Learn More

Технологијата STERISAFE™ ќе го има своето прво меѓународно појавување

ВО СЛИКАТА: MEDICA 14 – 17 НОЕМВРИ 2016 ДИСЕЛДОРФ, ГЕРМАНИЈА ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО ДАНСКИОТ ПАВИЛЈОН ХАЛА 16 / ШТАНД D41 […]

Learn More

ДЕКОНТАМИНАЦИЈА НА ЦЕЛА СОБА

STERISAFE™-Pro е достапна, безконтактна метода за деконтаминација на соби од патогени материи: вируси, бактерии и габи. STERISAFE™-Pro извлекува чист кислород […]

Learn More